Blog: Maatwerkoplossing voor Dazure

Gebruik jij je adviesapplicatie tijdens een intakegesprek met de klant? Veel adviseurs vinden het gebruik van een adviesapplicatie in deze fase van het klantcontact erg omslachtig. Je moet veel handelingen doorlopen om inzage te krijgen in de financiële situatie van de klant. Dit gaat helaas ten koste van je tijd, terwijl je de klant juist snel inzage wilt geven in zijn/haar financieringsmogelijkheden. Tijd om tijdens het intakegesprek de risico’s bij deze financieringsmogelijkheden te bespreken is er al helemaal niet. Met Pokket krijg je in korte tijd goed inzicht in de financiële situatie van de klant, en met de maatwerkoplossing voor Dazure geeft Pokket ook het risico op overlijden en arbeidsongeschiktheid duidelijk weer. De tool komt als geroepen!

“Pokket biedt adviseurs de mogelijkheid om klanten helemaal mee te nemen in alle fasen van de hypotheekaanvraag. Inzicht, het inventariseren van de mogelijkheden, advies en nazorg: zowel de adviseur als klant krijgen razendsnel inzicht in de financieringsmogelijkheden en risico’s op overlijden en arbeidsongeschiktheid. Dat is echt een uitkomst, want met traditionele tools is dit een complex proces waarbij je heel wat stappen moet doorlopen”, aldus Indra Frishert, commercieel directeur bij Dazure.

Speciaal voor Dazure is Pokket uitgerust met een maatwerkoplossing voor de risico’s op overlijden en arbeidsongeschiktheid. Binnen een korte tijd kun je de klant laten zien wat hij/zij tekort komt in het inkomen mocht een van hen komen te overlijden of arbeidsongeschikt raken. In de tool wordt dit in een overzichtelijke infographic weergegeven die je helpt de risico’s eenvoudig en snel uit te leggen aan de klant. Daarnaast kun je ook verschillende rapportages genereren die per e-mail naar de klant worden gestuurd.

Indra Frishert: '' Met Pokket is Dazure erin geslaagd om een gave applicatie te maken die het complexe simpel maakt en adviseurs in staat stelt om beter en sneller maatwerk te leveren.’’ 

De maatwerkoplossing sluit perfect aan op de missie van Dazure: financiële concepten eenvoudiger en inzichtelijker maken. Dazure begon in 2008 met de gedachte ‘het moet ook anders kunnen’. De financiële wereld staat vaak ver van de belevingswereld van mensen vandaan en wordt daardoor nogal eens met argwaan bekeken. Dazure ontwikkelt overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen die passen in de wereld van nu: verzekeringen met goede voorwaarden, geen misleidende kleine lettertjes en een goede, eerlijke prijs.

Vraag nu productinformatie aan over Pokket