Pokket wint Gouden Lotus Award

InFinance maakt op woensdag 1 juni bekend dat DIAS Software, Hyarchis en Pokket de Gouden Lotus gewonnen hebben in de categorie Innovatie: Dienstverlening aan het Intermediair!

 Namens het gehele Pokket-team willen wij je bedanken voor het stemmen!

 'Adviseurs bepalen door te stemmen wie de Gouden Lotus wint. Het is super om te zien dat ons initiatief de meeste stemmen heeft gekregen en dat Pokket wordt gewaardeerd door diegenen waar we het voor ontwikkeld hebben,' aldus Gijs van Hooijdonk, oprichter van Pokket.

“Uiteraard zijn we erg trots dat ons gezamenlijke innovatietraject is bekroond met een Gouden Lotus. Wij geloven in de toegevoegde waarde van adviseurs voor ondernemers en particulieren,' vervolgt Ruud van de Kruk, CEO van DIAS Software.

Een totaaloplossing voor jou
De kern van de verwerkingsstraat van DIAS Software, Hyarchis en Pokket is een totaaloplossing voor de financieel adviseur, die de focus volledig verlegt van administratie naar advies. Met deze gezamenlijke innovatie kunnen financieel adviseurs geautomatiseerd een scan maken van de levensvatbaarheid van een adviestraject en de uitkomst hiervan direct omzetten in een adviestraject met bijbehorende hypotheek- en verzekeringsproducten en automatische dossiervorming inclusief reguliere Wwft-checks.

Adriaan Hoogduijn, CEO Hyarchis: “De reden dat we met z’n drieën de handen ineen hebben geslagen is het feit dat het traditionele adviesmodel al jaren onder druk staat. Enerzijds vraagt de consument steeds meer om een vast en scherper prijsmodel terwijl de poortwachtersrol van de adviseur flink is aangescherpt. De druk op het verdienmodel en groei in het takenpakket van de adviseur is een belangrijke oorzaak voor de consolidatieslag in het intermediair. Financieel adviseurs kunnen door gebruik te maken van onze verwerkingsstraat nog beter en efficiënter adviseren met een hogere conversie en goede dossiervorming met reguliere Wwft-checks”.